beats by dre cheap

Ljubav i slicne gluposti

Ma nije bas ljubav, ali je... hmmm... opčinjenost? :D Uglavnom, meni je tona godina, i ti osjecaji se rijetko javljaju - ustvari, rijedje:)

Od Tajne nema onog osjecaja. Nema leptirica u stomaku pri pomisli na susret. Predugo je to vremena. Tajna je bila davne 2005. Bilo je tu nekih leptirica, ali koji su trajali ...  prekratko. Da su duže trajali vjerovatno bih...ili nadam se da se Tajne ne bih ni sjecala. A sjetim ga se. I ne u pateticnom smislu, nekog nježnom (kako mlaka rijec), vec onako.... zbog tih leptirica.

I valjda od dosade umislim sebi, povremeno neke druge tajne. A nisu. Nisu mu ni slicni. Neki su i bolji bili, neki u njegovom rangu, neki lošiji...Mah...i sada sebi umišljam nešto što me može skupo stajati.

Sanjala sam da me zaprosio:s...I rekla sam mu glat "NE". U smislu "Jesi dobar?" ...

Sinoc mi je pateticna prica prošla kroz glavu. Ono, on nju voli, ona druga njega, ona prva nikog, pa ni sebe. Prestara sam za patetiku. Prestara za price i klišee. Ali ipak umišljam. Gluposti. Mada bih mu i u javi rekla "Ne." Mozda ne sa tonom "Jesi dobar?", prije sa tugom. Za njega više nego za mene. Jer mi ga je zao. Zao mi je i one sljedece.

I svaki dan je novi dan. Jedan dan bih mu rekla "Ne", drugi 'pak se ne sjetim da sam ga sanjala... A sve snove sa Tajnom pamtim. Ne sa patetikom, vec sa .. finim sjecanjem.

Moja njaveća Tajna ikad! Skoro.

Bly...Bly...Bly
http://bly.blogger.ba
16/01/2010 00:06