beats by dre cheap

Stavi me na dlan...

Ne želim šta drugi žele? Ne  znam. Što mi nedavno reče prijateljica, "ne znam još uvijek šta želim, ali znam šta  želim...". Prestara za takve misli. Daj šta daš. Povremeno me i to uhvati, ta fuj misao. I sada se ne stidim to napisati, sutra ću već šiziti:) Ne, sada nisam u raspoloženju daj šta daš. Ustvari rijetko sam u tom raspoloženju...nevažno.

Sada sam u raspoloženju....da razmišljam da li sam već u godinama kada bih se trebala pomiriti sa nekim činjenicama. Npr. da ja nikad neću biti ona koja će ga dovesti u red. Ili da nikad neću biti dio neke velike ljubavne priče. Uvijek ću biti (ali zar nismo svi? ustvari većina nas) jedna od onih koje voli onaj koga ona ne (više), a koja voli onog koji voli neku drugu koja njega ne voli (više) i tako u krug... Imala sam ja perioda kada sam voljela njega, a on mene i slično...i obrnuto...I nije to bilo dovoljno da traje do kraja života. Unervozilo se i dosadilo.

Otvorih sada blog koji cu pokusati linkati gore:) i ona spominje raskid neke desetogodišnje veze. Kako on sada tek živi ili neki drugi iz te priče. I kontam da li je on to zavrsio vezu, koja je tako slicno dugacka.... I hoce li biti steta sto nismo nista uradili, nekada, kada smo mozda mogli...ali kao nismo htjeli... ili smo trazili izgovore, jer smo prelijeni?

Usput receno, jako mi se svidja blog:) Ovdje ga linkam!

Bly...Bly...Bly
http://bly.blogger.ba
26/01/2010 00:04